top of page

Pozitivní přístup místo frustrace a hněvu.

Provozy Beauty & Wellness byli delší dobu uzavřeny. Mnohé to málem složilo, někteří se drží zuby, nehty a bojují. Každý máme svou cestu, jak se s tím vypořádat. Otázka zní, jak můžeme být pozitivní, když odmítáme klienty, stoupají nám náklady, nepřicházející přijmi, mizí úsměvy, či naděje. Ano, poskytují nám kompenzace, ty jsou však jen malými finančními injekcemi. A tak bychom mohli pokračovat dále a dále. Vím doba je těžká, ale pokusme se udržet pozitivní vibrace.

Zkusme se v tom nevrtat, nelitovat se, nehledat viníka, prostě to přijmeme jako fakt, protože to bohužel nemůžeme ovlivnit. Je to, jak to je. Můžeme být otrávení, frustrovaní, nebo se zatím můžeme na otevření provozů připravit a být pro klienty inspirací a vzorem. Klienti vždy s úsměvem uvítají ještě lepší služby i pozitivní přístup. Volba je jen Naše! Pak už jde o úhel pohledu. Co vidíte na obrázku?

Můžete vidět sklenici vody, která je poloprázdná, nebo polo plná. Je to jen na nás, jaký přístup zvolíme. Kolem sebe vidím aktuálně spousty strachu, apatie, beznaděje, agrese. Proto v této době víc, než kdykoliv předtím, cítím potřebu pomáhat. Pro někoho bývá těžké se v této době motivovat a konstruktivně myslet. Pokud však chceme, vždy je možnost napojit se na cestu radosti a úspěchu. Potřebujete se nabít, motivovat, inspirovat, pohnout se z místa i více vydělávat? Máte možnost formou video kurzů, kde z pohodlí domova zažijete neopakovatelnou atmosféru mých školení. Nebo formou konzultací po telefonu, kde společně vyladíme Vaše CD v hlavě, ať už Vám tam aktuálně hraje třeba píseň od kapely Rammstein. Vždy se dá najít cesta k harmonii.


Pokud toužíš být spokojený a úspěšný, ale....


Pochybuješ o sobě, jsi sebekritický, ale nemáš energii to změnit?


Chceš si přivydělat prodejem produktů a ušetřit si ruce, no stresuje tě to?


Účtuješ si za služby nižší ceny, jak by sis přál a nevíš, jak to změnit?



SPOLU NAJDEME CESTU, jak se pohnout z místa a být úspěšný. I znát svou hodnotu a dopřát si čas na to, co Vás dělá šťastnými.


Jednoduše z pohodlí domova budeme probírat proč je pro Vaše podnikání důležité navštívit konkurenci nebo kolik by měl utratit Váš klient, abyste prosperovali. Sdělím Vám i mé nejefektivnější nástroje zvyšování tržeb, či poznatky ze zaoceánských lodí, mé nejlepší školy obchodu. Maximalizuj tržby a posuň své služby ještě o level výš. Výhodou video záznamu je, že Vám nic neunikne. Můžete se k jednotlivým krokům, testům a problematice vracet a pustit si je znova. Jak získat video kurzy? Jednoduše mi zašlete email, získáte odkaz a můžete si video záznam ze školení kdykoliv pustit.  


Zkusme raději místo nízkých vibrací hněvu a frustrace posílit svou rovnováhu. Teď to potřebujeme víc, než kdykoliv předtím. Pár návodu jak posílit rovnováhu a nezbláznit se, naleznete i v mé E knize, kterou si ZDARMA STÁHNETE ZDE. Věřím, že v ní najdete inspiraci a nasměrujete svou mysl správným směrem a budete žít zdravější a spokojenější život.

 

O MNĚ: Jmenuji se Zuzana Penc Škoríková, jsem Slovenka, žijící v Praze. Už víc jak 15 let pracuji ve Wellness & Beauty. Inspiruji lidi v službách jak objevit svůj potenciál a plnit si své sny. Pomáhám těm, kteří mají odvahu stát se profesně nejlepší verzí sebe samých. Splnila jsem si sen a procestovala svět i jsem díky práci na zaoceánských lodích. I vedla několik Wellness a Spa provozů. Dnes působím v Praze jako konzultant a otevřeně sdílím své zkušenosti. Více o mých službách zde.


KONTAKT:

IG: @zuzana_skorikova

 

378 zobrazení
bottom of page