top of page

Jak se zbavit vrásek za pouhou minutu denně!


Ať už je vám dvacet, anebo devadesát, mám pro vás jednoduchou, rychlou a přirozenou metodu, díky které omládnete o několik let a nebude vás to stát ani korunu! Stárnoucí pokožka se jen těžko obejde bez anti-age krémů, vyživujících olejů a zpevňujících sér. Další zbraní, která je účinná proti vráskám kolem rtů i očí, povadlé pokožce a dokáže vyhladit zamračené linky na čele, je gymnastika obličeje. Ve videu vám ukážeme prvních pět cviků z celkové sestavy, a i když se vám možná na první pohled budou zdát legrační, nevzdávejte to a cvičte s námi.

Pro perfektní zpevnění a protažení obličejových svalů stačí jen deset jednoduchých cviků. Ideální je „trénovat“ každý den – ale nelekejte se! Obličejová gymnastika vám rozhodně moc času nezabere: poté, co se vše dobře naučíte, to zvládnete za pouhou minutu. Cviky jsou legrační, ale velice účinné. Já osobně ji praktikuji každý den již několik měsíců. Víc o tom jak zařazuji Wellness a Beauty do každodenního života a konkrétní rituály se dočtete i v mé E knize, kterou zdarma stáhnete zde.

 

Doktorka Nadia Payot, která tuto sestavu vymyslela v roce 1920, vypadala i ve velmi pokročilém věku právě díky této metodě velmi mladě. A to za pár minut soustředění stojí, nemyslíte? Děkuji značce Payot za originální inspiraci a proženy.cz za video a článek!

 

O MNĚ: Jmenuji se Zuzana Penc Škoríková, jsem Slovenka, žijící v Praze. Už víc jak 15 let pracuji ve Wellness & Beauty. Inspiruji lidi v službách jak objevit svůj potenciál a plnit si své sny. Pomáhám těm, kteří mají odvahu stát se profesně nejlepší verzí sebe samých. Více o mých službách zde


infoskorikova@gmail.com

375 zobrazení
bottom of page